TALENT EVENT is een coachingtraject voor jonge muzikanten uit Den Haag en omgeving (Delft, Rijswijk, Westland, Leidschendam/Voorburg, Wassenaar, en Zoetermeer).

LET OP:

Alle muzikanten die meedoen aan de wedstrijd van TALENT EVENT moeten zich presenteren tijdens een van de audities die op 24 en 25 oktober plaatsvinden in muziekcentrum Musicon (pop/rock en overig) en op 22 en 29 oktober live on air in de studio van Den Haag FM (hiphop). Verder krijgen alle acts begeleiding zoals workshops, clinics en coaching. De finalisten van de muziekwedstrijd van TALENT EVENT maken kans op een bedrag van 1.000 euro, studiotijd, festivaloptredens, videoreportage, fotoshoot en veel media-aandacht.

TALENT EVENT wordt voor de R.G. Ruijs Stichting georganiseerd door Gerard van den IJssel en Robert-Jan Rueb.

Postadres:
Talent Event
Van Swietenstraat 149
2518 SH Den Haag
telefoon : 070 320 5256
email: info@talentevent.nl
www.talentevent.nl

Volg ons ook op Twitter en Facebook:

TWITTER: klik hier
FACEBOOK: klik hier

Alle Haagse muziekinstellingen, zoals Popschool Den Haag, Haags Pop Centrum, Muziekacademie Den Haag, Ready To Play, Haags Hiphop Centrum, Paard van Troje, Stichting Aight en Musicon werken mee aan TALENT EVENT. De winnaars van de voorrondes mogen een nummer opnemen in de bekende Basement Studio in Den Haag. Voor de finale worden daarnaast een wild-card beschikbaar gesteld door de organisatie.

TALENT EVENT is door de gemeente Den Haag erkend als een belangrijke schakel in de ontwikkeling van jonge muzikanten. TALENT EVENT wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Gemeente Den Haag, Programmeurs Overleg Popmuziek, Popunie en de Stichting Boschuyzen.